Обучения


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/utremer/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1489

Обученията са сред основните услуги, които предлага Copywrite Studio и предвид важността на съдържанието за всеки бранд, ролята им ще нараства все повече. Създаването на уникални работещи текстове може да бъде осъществявано както от професионален копирайтър, така и от всеки, който следва основите на комерсиалното писане. Контентът създава представата, която искате да изградите за своя продукт или бизнес, за самите вас. В огромен процент вашите потребители ще получат първо отношение именно въз основа на съдържанието, което публикувате – текстове, изображения, видеа…

Затова е от изключителна важност то да е уникално, успешно и убедително!

Уменията да са пишат продаващи текстове могат да са достъпни и за вас. Можете да се запознаете с основните копирайтинг техники, да се научите как да създавате неустоими предложения и да превърнете посетителите на своя сайт в лоялни фенове. Какво ви трябва? Обучение  по копирайтинг на Copywrite Studio.

Обученията могат да бъдат индивидуални или фирмени. Те могат да са с различна продължителност  или интензивност като ще научите как да пишете успешни текстове. Конкретното обучение се провежда специално за курсистите и информацията е съобразена с нуждите и изискванията на съответния бранд. Това персонално отношение ви гарантира детайлно запознаване с копирайтинга, ще имате възможност за задаване на въпроси, ще бъдат разисквани казуси с реални ситуации. В случай, че имате желание да се занимавате професионално с копирайтинг, подобно обучение е добър старт за начинаещия специалист.

Обученията по копирайтинг се осъществяват онлайн или на място. След приключването им получавате използваните презентационни материали, както и полезни линкове по темата. Но и нещо повече – ще получите и една безплатна консултация, свързана с вашия бизнес.

Ако искате да подобрите своето съдържание, ако мислите, че комуникацията с клиентите ви може да бъде по-ефективна, заявете своето Обучение на office@nextcopy.net. Ще се свържем с вас, за да създадем успешното решение за бранда ви.

51536_0cb0_6

Share Button