Как да вбесим копирайтър

Posted on 25.05.2012

Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/utremer/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1489

 Всички примери са доказано работещи и наистина могат да извадят от разновесие дори специалисти с дългогодишна практика. Виновни ли са обаче клиентите? Едва ли, защото труда на копирайтъра продължава да е нещо, обвито в тайнственост и мистерия. Или пък дотолкова подценявано, че е срамота изобщо да се говори за пари. И така, Топ 10 на култовите реплики:

 1.Напишете там едно текстче.

2. Да! Да, ей това същото, ама с други думи казано.

3. Можете ли да напишете текст, който хем да ни изпрати на първа страница в Google, хем да се хареса на клиентите и да не се налага да се променя поне една година.

4. Вижте, тук сте написали ключови думи. Да, ама ние сме в бизнеса с прахосмукачки, така че имате грешка някаква. Моля ви се, следващият път повече да внимавате.

5.Колко ще ми струва да се пише във фирмената Фейсбук страница на различни езикови версии. Защото имаме посещения от Франция и Германия. А да, и едно от Казахстан.

6. Тея 300 думи тука изглеждат много подозрително. Защо толкова? Я да ги направим  поне500, нека ни четат повече.

7. Да се разберем в началото. Понеже става дума за много текстове, не може ли вие само за ги започвате, а наш служител да ги довършва. Така ще е и по-евтино, нали?

8. Имаме един въпрос към  вас: Не може ли да напишете предварително всичките текстове като един голям, а ние после ще ги разделяме по различните бутони.

9.  Я обяснете отново оная част, дето текстовете били по-важни. Че ние имаме толкова хубави снимки да сложим в сайт. Някои даже сме ги правили ние.

10. Ако вземем от други сайтове текстовете и само сменим името на нашата Компания ще стане по-бързо. Защо  тогава изобщо трябва да ви плащаме?

 

 

 

 

Share Button

No Replies to "Как да вбесим копирайтър"


    Got something to say?

    Some html is OK