На кой му пука за Контента?

Posted on 14.11.2015

Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/utremer/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1489

На кой, наистина. Дали на създателите на съдържанието – вездесъщите копирайтъри, или на клиентите, очакващи един текст по магически начин да привлече огромна вълна потребителски интерес. Всъщност, това е името на една от блестящите презентации на страхотната Стефани Хай (Stephanie Hay)- контент стратег от САЩ. Въпреки, че това видео е от вече далечната 2011 година, неговата актуалност е повече от видима, а стилът на представяне – класически копирайтинг.

Who Cares About Content показва основите на комерсиалното писане, акцентира върху слабите места, които допускаме като копирайтъри, както и най-успешните техники за интригуващ контент. Отделете малко повече от половин час от времето си и много внимателно изгледайте видео презентацията. Стефани Хай е отличен презентатор с опит и въздействие върху аудиторията. За съжаление тя се появява рядко пред публика, но интересът към нейната работа винаги е голям.

Въпреки, че Мрежата предлага различни и винаги индивидуални решения за всеки бизнес, като цяло нейните стандарти са константна величина. Когато отнесем това съждение към контента, можем да получим едни твърде интересни резултати. Извън подсказките и текстове от типа „Как да сварим яйце за 7 минути“, читателят е оставен съвсем сам да възприема, анализира и синтезира всяка единица съдържание.

В презентацията си, Стефани ще засегне начините за създаване на интригуващ и работещ контент, който ще въздейства на читателите, карайки ги да предприемат определено действие. Или казано с други думи – да се подчинят на Call to Action. Интересно, дали презентацията ѝ ще има въздействие и върху вас.

Видеото е заснето при гостуването на Стефани Хай на beyondtellerrand в Дюселдорф, Германия.

Тук се намират слайдовете на презентацията.

 

 

Share Button

No Replies to "На кой му пука за Контента?"


    Got something to say?

    Some html is OK