Първи DigiMeetUp Варна. Най-после!

Posted on 14.11.2011

Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/utremer/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1409

Колкото и малко да са материалите в този блог, новините за съжаление са още по-малко. Снощи обаче се случи нещо, което си заслужава специалното отразяване. След няколко месечно врънкане и убеждаване, снощи успяхме да проведем първата DigiMeetUp Варна. Или с други думи и по-малко чуждици, първата среща на варненци, занимаващи се с дигитален маркетинг. Идеята за подобно събиране набираше скорост още от лятото, като по-интересното е, че се е зародила спонтанно в няколко души, които не се познаваха до снощи. Което идва да рече, че си е точно навреме. Кои хора присъстваха снощи. Ще си позволя да бъда по-директен и направо да изреждам хората . И за да не се превърне този списък в панахидно цитиране на имена, обещавам и кратък коментар за всеки. И така, започваме със своеобразния инициатор на срещата, а именно 

 

# Димитър Димитров   

Това е човекът зад techstationbg.com. Имам чувството, че Митака ще се работи здраво и занапред, така че да кажем, че снощи поставихме едно добро начало, подплатено с няколко тъмни бири . Още веднъж, поздравления за отличната идея и за facebook групата. 

 

# Иво Илиев

Понеже дебна Иво из нета от един значителен период, крайно време беше да даде „онлайн” отчет за жизненоважни въпроси като носи ли лулата си и кога, аджеба, ще свърши тоя пусти ремонт. А сега сериозно, винаги е приятно да имаш подобен събеседник – остроумен и вещ. Славата не спохожда случайните и Иво има пълното право да претендира за своя дял.

 

# Ива Атанасова

След Иво идва Ива. Това е човекът от снощната сбирка, който познавам най-добре и по-важното – успя да ми легне на сърце. Което явно е сигнал за нея да се разсейва от време на време. Но пък едва ли можете да срещнете във Варна човек с толкова големи познания по дигитален маркетинг. И не само във Варна. Само тя си знае дините под мишниците, освен ако не е оставила няколко в Румъния. Ивкеее, къде ми е мамалигата?

 

# Димитър Калинов

Оказа се, че другия Митак имаме няколко общи познати. И както се очертава ще се слуша хубава музика следващия MeetUP 

 

# Катя Ихчиева

Най-добрият начин да запомниш нещо е да го повториш. Аз пък запомних bgreklama.bg и се сетих, че с Катя май се познаваме задочно покрай лекцията на Дрейтън Бърд. Да не забравя да я питам следващия път.

 

# Георги Христов

Жоро е човекът, с когото работя все повече, идеите, които сме подхванали стават все по-атрактивни. Нищо чудно хората от снощи да се окажат в основата на твърде интересни събития в началото на следващата година. За него само мога да кажа, че може да ви продаде и нещо, което няма да ползвате никога през живота си.

 

# Моите извинения към другите, с които не можахме да се опознаем по-добре, например Сашо и Неви. Следващият път по-отрано и значително по-дълго.

Темите от вечерта? Актуални, разбира се. И най-вече вълненията около БГ сайт 2011 по една много ясна причина – Иво и Ивелина бяха част от журито. А иначе основните неща като нови тенденции, комични ситуации с клиенти и щури, но креативни идеи в бъдеще някак си сами дойдоха на масата. И така трябва да е, щом се събират хубави хора. Дано сме поставили едно много добро начало. Защото определено има нужда от такива събирания.  Очаквахме повече хора наистина, но се надявам следващото събиране да е още по-положително и пълноценно. Всъщност бъдещето ще покаже най-добре. Благодаря на всички за чудесната вечер. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share Button

No Replies to "Първи DigiMeetUp Варна. Най-после!"


    Got something to say?

    Some html is OK